0315 - 820 990 info@dtrans.nl
Skip to main content
Home IK HEB TRANSPORT NODIG

IK HEB TRANSPORT NODIG

WE MOETEN HET VAN ONZE FLEXIBILITEIT HEBBEN

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en flexibele transporteur, dan hebt u die gevonden. We verzorgen zendingen – veelal deelpartijen – voor verschillende bedrijven uit de mkb-sector en zijn breed inzetbaar. Ook opslag van uw goederen regelen we: op ons terrein aan de Sinderenseweg in Varsseveld hebben we een hal van 1200 m2. Tot onze klanten behoren middelgrote productiebedrijven en toeleveranciers uit bijvoorbeeld de bouw en de metaalbranche.

Dtrans trailer

We leveren naast zendingen ook vakwerk

Dtrans staat voor betrouwbaarheid en redelijke prijzen

We zijn dan ook gespecialiseerd in volumineus werk; we vervoeren producten als liften, deuren en plaatwerk. Voor een pallet van 1000 kilo draaien we onze hand niet om. Waarbij we altijd voorzichtig en secuur te werk gaan: ondanks het gewicht hebben we te maken met gevoelig materiaal, waarop makkelijk een krasje of deuk kan ontstaan. Bij onze vakmensen zijn uw goederen in goede handen.

We leveren naast zendingen ook vakwerk

We dringen ons niet op, maar denken wél mee

Want we leveren niet alleen uw zendingen, we leveren ook vakwerk. Veel draait bij Dtrans om de flexibiliteit die we willen en kunnen bieden: we willen als transporteur wat toevoegen aan de klanten waarmee we werken. We dringen ons niet op, maar we denken wél mee. Die flexibiliteit betekent ook dat we ons uiterste best doen om aan alle verzoeken – ook als die niet-alledaags of last minute zijn – zo goed mogelijk te voldoen.

Wij zijn…

  • Gespecialiseerd in volumineus werk;

  • Betrouwbaar en staan voor redelijke prijzen;

  • Niet opdringerig, maar wél meedenkend;

Samen met de klant tot een oplossing komen

Met een klant tot een oplossing komen is het mooiste wat er is

Een klant die belt met een probleem (of ‘uitdaging’) en dan samen tot een oplossing komen; dat vinden we bij Dtrans het mooiste wat er is. Wat de situatie ook is, uiteindelijk zorgen we ervoor dat het allemaal geregeld wordt. Een voorbeeld van deze werkwijze blijkt ook uit ons wagenpark: we hebben veel meeneemheftrucks, zodat onze chauffeurs zich met zo’n Kooiaap zelf kunnen redden op bijvoorbeeld een bouwplaats, als daar een zending gelost moet worden.