0315 - 820 990 info@dtrans.nl
Skip to main content
Home Wie zijn we

Wie zijn we

WE zeggen niet ‘kijk ons eens’, we doen ons werk gewoon goed

Dtrans B.V. is sinds 2014 gevestigd aan de Sinderenseweg 43 in Varsseveld. Maar eigenaar Dames Klunder kan terugvallen op ruim 150 jaar ervaring in de wereld van transport & logistiek. Klunder in Deventer stond (en staat) bekend als een echte transportfamilie, die al sinds 1870 in de sector actief is. Dames is gestart in Varsseveld met Dtrans in 2014.

We zijn tenslotte een transportbedrijf

EEN Transportbedrijf dat aan de weg timmert

Dtrans is als organisatie de afgelopen jaren hard gegroeid, maar heeft de ‘platte’ structuur behouden: naast Dames Klunder werken er op ons kantoor één planner en twee administratief medewerkers (samen goed voor nog geen 1 fte). Voor de rest hebben we rijdend personeel; we zijn tenslotte een transportbedrijf. Een transportbedrijf dat aan de weg timmert, want we zijn in 2014 hier in Varsseveld begonnen met een team van 12 man en doen ons werk nu dagelijks met 35 medewerkers.

Nuchter en no-nonsense

We zorgen goed voor onze klanten én onze mensen

Wat we mooi vinden: er is heel weinig verloop bij Dtrans. Al jarenlang hebben we dezelfde collega’s bij Dtrans. We zorgen dan ook goed voor onze klanten én voor onze mensen. We gaan fatsoenlijk met elkaar om, zowel binnen als buiten ons bedrijf. En we zijn blij met en trots op onze medewerkers; zij dragen het bedrijf Dtrans uit, we moeten het samen doen. Dat doen we zo goed mogelijk. En dat lukt, zonder dat we het van de daken schreeuwen: we zeggen niet ‘kijk ons eens’, we doen ons werk gewoon goed. Nuchter en no-nonsense.

Klant staat centraal

Klanten en Dtrans moeten bij elkaar passen

Wat onze collega’s ook weten: het is aan onze klanten te danken dat we ons werk kunnen doen en elke maand op tijd ons loon krijgen. De klant staat dus centraal bij Dtrans en de klant gaat altijd voor. Het is dan ook een goed teken dat niet alleen de meeste medewerkers, maar ook veel klanten ons al jarenlang trouw blijven. Klanten en Dtrans moeten bij elkaar passen; wat dat betreft zitten we in de Achterhoek goed op onze plek.

We moeten het van onze Flexibiliteit hebben

Kleinschalig werken, met korte lijntjes

De aandacht die we willen besteden aan onze klanten is bovendien de reden dat we niet de ambitie hebben om nog veel groter te worden als transportbedrijf. Goede chauffeurs zijn altijd welkom, maar groei is geen doel op zich; we moeten het van onze flexibiliteit hebben en juist die kunnen we garanderen door kleinschalig te blijven werken, met korte lijntjes. We proberen te anticiperen en als er onderweg een keer iets is, dan is de klant de eerste die dat – van ons – hoort.

Ons wagenpark

Een wagenpark waarmee we ons werk goed kunnen doen

We hebben bij Dtrans de beschikking over ons eigen materieel en een wagenpark waarmee we ons werk goed kunnen doen. Vrijwel al onze chauffeurs rijden in hun eigen vrachtwagencombinatie; behalve enkele bakwagens bestaat het grootste gedeelte van ons wagenpark uit een combinatie trekker-oplegger – al onze trucks zijn een automaat, omdat dat beter is voor zowel onze chauffeurs, het milieu als de brandstofkosten. Vaak gaan we ook met een meeneemheftruck (Kooiaap) op pad, om zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken te kunnen lossen. Aan interne transportmiddelen, in onze opslaghal van 1200 m2, hebben we eveneens aandacht besteed met de gezondheid van ons personeel in het achterhoofd; we hebben veel elektrische pallettrucks, aangezien we werken met pallets die rustig 1000 kilo wegen.